Amsterdam,
24
februari
2012
|
14:23
Europe/Amsterdam

PersPagina partner Coopr organiseert internationaal PR en social media evenement

In deze tijden iss het steeds belangrijker voor PR professionals om bij te blijven met de mogelijkheden die social media het communicatievak bieden. Op woensdag 11 en donderdag 12 april 2012 organiseert PR Daily, i.s.m. Coopr en ING Nederland, het evenement: ‘The 2012 International Social Media & PR Summit’. Tijdens dit 2-daagse congres komen onderwerpen als online PR / PR 2.0, brand journalism, crisis communicatie, het 'nieuwe' nieuws, de kunst van 'storytelling' en het meten van social media aan de orde.

Wil je als PR of communicatie professional meer leren over PR en social media? Van merken als The Huffington Post, NASA, ING, Edelman, Heineken, KLM, CME Group, Dell, Microsoft en the Phoenix Suns? Registreer je dan vandaag nog voor dit internationale PR en social media evenement! 

De keuze voor Amsterdam is zowel uniek als logisch. De stad biedt een uitstekende infrastructuur voor internationale bezoekers, met dagelijkse vluchten van en naar de belangrijkste financiële en communicatie centra van de wereld. Daarnaast is Nederland een van de wereldleiders op het gebied van innovatie, adoptie en gebruik van sociale media in de dagelijkse communicatie tussen organisaties hun doelgroepen.

Coopr is een vooruitstrevend PR bureau in Europa. Het Rotterdamse bureau specialiseert zich door traditionele, nieuwe en social media te integreren. Coopr kent een éénvoudige ambitie: ‘een verdomd goed PR bureau neer te zetten’. Inmiddels heeft Coopr een leidende positie in de Nederlandse PR wereld. En ook op internationaal niveau telt het bureau inmiddels mee. In 2011 won Coopr een ‘Euroblog Social Media Award 2011’ en werd het genomineerd voor een European Excellence Award in de categorie 'Best New Agency of the Year'. Een erkenning voor hoe het bureau beweegt en bijdraagt aan de PR wereld.

Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.
De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.
PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld. In Nederland is PressPage is een partner en preferred supplier van de VPRA.