Utrecht,
23
januari
2012

PersPagina ook 'preferred supplier' van de CIPR

PersPagina is een officiële samenwerking aangegaan met het Engelse Chartered Institute of Public Relations.

Samenvatting

Met het steeds toenemende belang van digitaal en sociaal in de communicatie van organisaties, heeft de CIPR haar eigen social media newsroom opgezet. Hiervoor heeft het toonaagevende Engelse PR instituut gebruik gemaakt van PersPagina's technologie.

In navolging op onze internationale expansie, is de samenwerking met belangenorganisaties een belangrijke zet. Net zoals PersPagina ook in Nederland de VPRA en haar leden steunt, doen we dit nu ook in het Verenigd Koninkrijk.

De CIPR is dé belangenbehartiger van het PR vak in het Verenigd Koninkrijk, de grootste en meest competitieve PR markt in Europa. Met een volledige reeks aan opleidingen en certificeringen, jaarlijks terugkerende evenementen, verkiezingen en conferenties, bedient de organisatie meer dan 10.000 leden.

Voor de Engelse markt streven wij onze agency strategie na.

Voor het volledige bericht wordt verwezen naar de Engelse release.

Boilerplate

PersPagina is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PersPagina ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PersPagina levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.

In Nederland is PersPagina partner van de VPRA. VPRA leden krijgen een aanzienlijke korting op de licentiekosten. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met PersPagina.

Deel deze release
Laatste nieuws
Contactpersonen
photo:Sebastien Willems
Voeg mij toe op LinkedIn
Sebastien Willems
Chief Executive Officer
+31 20 261 00 56