Amsterdam,
03
januari
2017
|
08:33
Europe/Amsterdam

Ben jij klaar voor deze revolutie in PR?

Terwijl PR haar centrale rol in corporate communicatiestrategieën aan het heroveren is, wordt het vak ook significant hervormd door verschillende belangrijke trends. Je leest er alles over in onze gratis whitepaper.

Voor communicatieprofessionals die de kat uit de boom kijken, is de PR-wereld hard op weg om onherkenbaar te veranderen. In navolging van disciplines als accounting, sales en marketing, treedt nu ook de PR-branche een nieuw tijdperk in, ondersteund door een nieuwe generatie aan tools en platforms. Om deze ontwikkelingen bij te benen, zullen PR-professionals en organisaties moeten beoordelen welke trends zullen doorzetten en hoe ze hierop moeten inspelen.

Deze (Engelstalige) whitepaper is bedoeld om dit proces te ondersteunen en behandelt de volgende onderwerpen:

  1. 4 belangrijke trends in PR

  2. De noodzaak van newsrooms

  3. SaaS als dé toekomstbestendige oplossing

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.