Amsterdam,
22
februari
2016
|
11:26
Europe/Amsterdam

Bezoek PressPage op CeBIT 2016

PressPage staat van 14-18 maart op CeBIT, ’s werelds grootste beurs voor de professionele ICT-markt. Bezoekers van onze beursstand maken kans op een gratis newsroom.

Het ‘Centrum der Büro- und Informationstechnik‘ strijkt vijf dagen neer in de Hannover Exhibition Grounds, waar het met honderdduizenden vierkante meters en bezoekers met recht hét wereldwijde event voor digital business te noemen is. Bezoekers worden getrakteerd op onder meer presentaties, expertpanels, partner events en rondleidingen.

PressPage kan niet ontbreken, en is gedurende de gehele beurs te bezoeken. U vindt ons bij stand A50 in Hal 4. Onze medewerkers staan hier klaar om een live demonstratie te geven en al uw vragen te beantwoorden over onze innoverende newsroomtechnologie. Laat uw visitekaartje achter en u maakt kans op een gratis newsroom voor een jaar!

Toegangskaarten zijn te koop op de website van CeBIT.
Early bird korting is tot en met 29 februari beschikbaar; daarna gelden reguliere tarieven.

Tot ziens op CeBIT!

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.