Utrecht,
04
oktober
2011
|
10:00
Europe/Amsterdam

Development report - Augustus & September 2011

Deze keer een gebundeld development report over de maanden augustus en september, waarin een flink aantal features zijn uitgebreid en verder zijn verbeterd. De belangrijkste ontwikkelingen zijn hier opgesomd.

Verbetering modules (30-09-2011)

Aan meerdere modules (poll, quotes en externe links) is de mogelijkheid toegevoegd om door middel van drag & drop de volgorde van de ingevoerde data te wijzigen. Een simpele maar zeer nuttige (usability) verbetering waardoor de snelheid van gebruik wordt verhoogd.

Flickr integratie (27-09-2011)

Met de Flickr module is het mogelijk foto's in te laden van een Flickr user of een specifieke set. De module wordt in de rechterkolom van de templates geplaatst en laat de eerste 12 afbeeldingen verkleind zien. Deze thumbnails linken door naar de specifieke pagina op Flickr waarop de afbeelding zich bevindt.

Statistics > Cache (23-09-2011)

Een technische verbetering in het systeem die ervoor zorgt dat de statistieken vooraf worden gegenereerd. Hierdoor worden gegevens sneller ingeladen en wordt het systeem minder belast. 

Twitter Search - Language (22-09-2011) 

Aan de Twitter search module is de mogelijkheid toegevoegd te zoeken op een specifieke taal. Zo is het mogelijk per taalvariant van een release in de bijbehorende taal een Twitter Search te tonen zodat de tweets nog relevanter worden.

Newsroom module > Poll (21-09-2011)

De poll module kan nu ook op newsroom niveau worden toegevoegd. Aangezien een losse SMR vaak maar kort in de belangstelling staat is het handig om ook op dit niveau data te kunnen verzamelen.

Module > Gallery - Carousel optioneel (06-09-2011)

Standaard worden afbeeldingen getoond in een 'carousel', maar met deze optie kan hier ook van worden afgeweken. De afbeeldingen worden dan in miniatuurversie van links naar rechts en onder elkaar getoond.

Quotes 2.0 (12-08-2011)

Een grote upgrade van de quote module waarmee per quote niet alleen een foto kan worden toegevoegd, maar ook de social media kanalen van de desbetreffende persoon. Hierdoor worden quotes een stuk persoonlijker.

Clean URLs (05-08-2011)

Deze systeem update heeft ervoor gezorgd dat er geen 'ID' meer nodig is in URLs. Dit zorgt ervoor dat URLs van social media releases volledig aanpasbaar zijn.

Template update (05-08-2011)

Een uitbreiding van de mogelijkheden voor custom templates, waardoor nog meer standaardwaarden kunnen worden aangepast en PersPagina beter aan kan sluiten op verschillende designs.

Statistics Usability (05-08-2011)

Een update waarmee navigeren binnen de statistieken een stuk directer is geworden.

Timezones (05-08-2011)

Het inplannen van publicaties vanuit verschillende tijdzones is met deze update mogelijk gemaakt. Voor ieder account kan een andere standaard timezone worden gekozen die bij iedere nieuwe social media release wordt gebruikt, maar per release kan er ook een timezone worden opgegeven. Deze update hoort bij een grotere groep kleine updates die bijdragen aan de internationale mogelijkheden van PersPagina / PressPage.

Bekijk voor direct inzicht in aankomende updates de roadmap. Deze vindt u rechtsboven wanneer u bent ingelogd, onder de knop 'uitloggen'.

In het vierde kwartaal zullen er een aantal grote updates worden doorgevoerd. Deze zullen vooral gericht zijn op usability om de snelheid van gebruik te verhogen. Voor bureaus hebben wij naast een aantal handige updates tevens twee mooie verrassingen in petto. We houden u op de hoogte!

Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.