Utrecht,
31
juli
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

Development report - juli 2011

De maand juli heeft vooral in het teken gestaan van het uitbreiden en verbeteren van de PersPagina Newsroom. Zowel op gebied van design als functionaliteit zijn er een aantal mooie updates doorgevoerd. De belangrijkste hebben we hier op een rijtje gezet.

Newsroom Tagcloud 1.0 (28/07/2011)

Toont de meest gebruikte tags uit alle gepubliceerde releases. Hierdoor ontstaat een mooie en functionele weergave van de belangrijkste onderwerpen. Door op een tag te klikken wordt een overzichtspagina geopend waarin alle releases te zien zijn die de desbetreffende tag bevatten. Een handig hulpmiddel voor iedereen die op zoek is naar informatie rondom een specifiek onderwerp.

Newsroom Search 0.5 (15/07/2011)

Met behulp van deze simpele zoekfunctie kan het complete archief van social media releases worden doorzocht.
Voor newsrooms met veel content is dit dan ook een belangrijke feature. De komende maanden zal deze functionaliteit meerdere updates krijgen zodat het binnen de newsroom een nog krachtiger hulpmiddel wordt.

Opmaak modules (14/07/2011)

De herkenbare wit/grijze PersPagina blokken kunnen nu ook volledig worden aangepast. Hierdoor sluiten newsrooms voortaan nog beter aan bij verschillende huisstijlen.

Facebook Facepile 1.1 (13/07/2011)

De oude ‘facepile’ was standaard en paste qua stijl niet goed binnen alle newsrooms en releases, daarom is de standaard versie nu vervangen door een veel cleanere en neutrale versie.

Media Manager 1.6 (07/07/2011)

Vanaf nu kunnen bestanden in de Media Manager gefilterd worden op niveau van de newsroom of case. Zo hoeft er bijvoorbeeld niet eindeloos door oude bestanden te worden gezocht om de relevante bestanden voor een specifieke case te vinden. De usability van de Media Manager en de media modules zal in de komende weken nog verder worden gestroomlijnd.

Voor direct inzicht in de laatste ontwikkelingen verwijzen wij graag naar onze roadmap. Deze is na te zijn ingelogd te vinden onder de knop ‘uitloggen’.

Voor de maand augustus staan er een aantal mooie updates in de planning, deze zijn voor nu in de roadmap te vinden en zullen wij openbaar maken in het volgende Development Report.

Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.