Utrecht,
28
juni
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

Development report - juni 2011

PersPagina verbeterd een aantal vitale functies en introduceert SlideShare integratie in de social media release.

In de afgelopen maand heeft ons team zich bezig gehouden met het verbeteren van de integratiemogelijkheden en het verder benutten en verrijken van beschikbare content. Hier worden een aantal van de belangrijkste ontwikkelingen beschreven.

‘In de media’ module (15/06/2011)

In deze module kunnen publicaties worden opgeslagen op niveau van newsrooms of afzonderlijke cases, zodat er een net overzicht ontstaat van alle berichtgeving rondom de campagne.

Template tool 0.5 (experts) (15/06/2011)

Het verder uitbreiden van de opmaak- en integratiemogelijkheden vinden wij erg belangrijk, maar de meest geavanceerde mogelijkheden zijn tot nu toe exclusief toegankelijk voor ons eigen team. Dit willen wij gaan veranderen door langzaam maar zeker derden toegang te geven tot de template tool. Dit geeft op termijn nog meer flexibiliteit aan zowel onze organisatie als onze klanten.

Google Analytics (14/06/2011)

Op zowel newsroom als case niveau kan er nu een Google Analytics code worden meegegeven. Zo is het mogelijk met één code de complete newsroom inclusief cases te tracken, maar kan deze code ook per case worden ‘overruled’. Zo kan nog meer inzicht worden verkregen in de activiteit van bezoekers.

Statistieken 1.3 (13/06/2011)

De statistieken zijn nu ook meertalig en uitgebreid zodat er beter zicht is op de gebruikte keywords, de verwijzende bronnen en het aantal downloads.

Media Manager 1.5 (02/06/2011)

De nieuwe Media Manager geeft beter inzicht in de informatie over de verschillende bestanden en maakt hierdoor het geheel een stuk gebruiksvriendelijker.

RSS module (01/06/2011)

Deze module maakt het mogelijk RSS feeds te tonen in newsrooms en releases. Zo kan er nieuws vanuit de sector worden getoond, of de laatste posts van een (eigen) corporate blog.

SlideShare module (01/06/2011)

Maakt het mogelijk op simpele wijze SlideShare presentaties toe te voegen aan newsrooms en releases.

Voor direct inzicht in de laatste ontwikkelingen verwijzen wij graag naar onze roadmap. Deze is na te zijn ingelogd te vinden onder de knop ‘uitloggen’.

Voor de maand juli staan er een aantal mooie updates in de planning, deze zijn voor nu in de roadmap te vinden en zullen wij openbaar maken in het volgende Development Report.

De SlideShare integratie is weer een mooi voorbeeld van een specifiek verzoek van een PR bureau ten behoeve van een klant die zeer actief is met SlideShare als corporate social media kanaal. Met de integratie van Google Analytics verzorgen we een heldere wens om de newsroom en release hits binnen de klant websites statistisch inzichtelijk te maken binnen een omgeving.
Bart Verhulst, Marketing & Sales Director PressPage
Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.