Amsterdam,
28
maart
2017
|
08:54
Europe/Amsterdam

Development Report Q1 2017

Voortbouwen op positieve ontwikkelingen

Recente ontwikkelingen, zoals de stabiele groei van ons team, hebben ons in staat gesteld om het development proces te versnellen. Hierdoor hebben wij ook dit kwartaal weer het PressPage platform kunnen upgraden met een mooi aantal nieuwe features.

PressPage Mail

Voor PressPage Mail, onze module die de gebruikers in staat stelt om contacten te beheren en e-mail campagnes direct vanuit PressPage te versturen, hebben we een aantal updates gedaan. We delen graag de meest opvallende aanpassingen met je:

  • Gebruikersactiviteit Mail: deze nieuwe statistieken geven je inzicht in het gebruik van een mailaccount, de reputatie van het verzendadres en een samenvatting van de e-mail activiteit zoals gestuurde en geopende mails, clicks etc. Dit kan bekeken worden per dag, week, maand of sinds de start van het account.

  • De volgorde van tekstblokken in e-mail campagnes is verbeterd

  • Na een kwaliteit update komen alle bijlage beter uit in de e-mail campagnes

  • Er is nu de mogelijkheid om de link en tekst voor het afmelden van de zenderlijst te customizen

 

Media Manager

Recente updates in de media manager hebben ook tot meerdere verbeteringen geleid, onder andere:

  • Data van items (titel, omschrijving, copyright, tags etc) kunnen nu gekopieerd worden naar alle beschikbare talen

  • Geuploade bestanden worden automatisch geselecteerd om de workflow te verbeteren

  • Exif data (foto informatie) van geuploade bestanden worden automatisch overgezet naar de Media Manager

Overige updates

Verschillende andere updates zijn ook zeker de moeite waard om te delen. Bijvoorbeeld de optie in de afbeeldingen module om tegelijkertijd meerdere geselecteerde afbeeldingen te kopiëren naar alle beschikbare talen. Daarnaast heeft de pagina voor de module order een interface update gehad, waardoor je gemakkelijker toegang hebt tot de modules en ze ook sneller verwijderd kunnen worden. Ten slotte is het nu mogelijk om meerdere bijlagen toe te voegen aan de tickets in de Support omgeving.

Voor 2017 hebben we uiteraard nog veel meer in petto dan bovenstaande items. Mocht je meer willen weten, kijk dan gerust op de roadmap die je kunt vinden in de PressPage Manager.

 

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.