Amsterdam,
11
oktober
2016
|
11:16
Europe/Amsterdam

Development Report Q3 2016

Een zomer vol zonneschijn en nieuwe features!

Ons developmentteam heeft zich het afgelopen kwartaal kunnen focussen op het verbeteren van bestaande elementen en het introduceren van nieuwe features. Een grote nieuwe feature is e-maildistributie, waarmee gebruikers campagnes kunnen opstellen op basis van releases en deze in een oogwenk naar geselecteerde ontvangers kunnen versturen.

PressPage Mail is een van de features van het Distributie-project waarmee alle publicatiemogelijkheden en -kanalen in de Manager worden gecentraliseerd. Dit zal een ontzettende verbetering voor de workflow betekenen en een groot aantal nieuwe mogelijkheden ontsluiten. Meer informatie over Distributie en PressPage Mail volgt snel, dus hou het in de gaten!

Gecategoriseerde items ordenen

De Categorie Manager bood al veel flexibiliteit, vanaf nu is daar ook de mogelijkheid om items te ordenen aan toegevoegd. Hiermee kan de gebruiker bepalen in welke volgorde items binnen een categorie worden getoond. De volgorde kan eenvoudig worden aangegeven door items te slepen en neer te zetten. In de Media Manager wordt de nieuwe volgorde direct weergegeven. Het eerst tonen van specifieke contactgegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Integratie Media Manager

De Media Manager is nu ook geïntegreerd in de Releasetekst-sectie van de Manager. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk beelden uit de Media Manager selecteren en toevoegen aan de body of tekstblokken van een release. Het formaat van het beeld kan ook worden geselecteerd en aangepast (Klein, Medium of Origineel formaat).

Formulemodule 2.0

De Formulemodule heeft een complete revisie ondergaan. Gebruikers kunnen nu hun geheel eigen custom formulier opstellen. Elementen als tekstvelden, dropdowns, radiobuttons en checkboxen kunnen nu gemakkelijk worden toegevoegd en gelabeld. De volgorde van de elementen kan met simpel sleep-en-neerzetwerk bepaald worden. Wil je een alert krijgen als iemand het formulier heeft ingevuld? Voeg een e-mailadres toe en je formulier is af!

Reactiemodule

Ook de Reactiemodule heeft een kleine update gekregen, waardoor bezoekers en gebruikers van het PressPage-platform nu ook kunnen reageren op reacties. De reacties worden nu ook verdeeld over meerdere pagina’s, wat zorgt voor betere prestaties en bezoekers in staat stelt om naar oudere reacties te scrollen.

 

Binnenkort

In de komende maanden zal de focus van ons developmentteam vooral liggen bij Distributie en de API’s, die een cruciaal onderdeel van onze roadmap vormen. Bekijk vooral zelf welke items er ingepland staan door in te loggen bij de PressPage Manager en de live roadmap te bekijken in het menu rechtsboven.

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.