Utrecht,
19
november
2010
|
09:00
Europe/Amsterdam

Drag & drop functionaliteit

PersPagina introduceert de nieuwe draag & drop functionaliteit waarmee de opmaak van releases makkelijker te bewerken zijn.

Eén van onze speerpunten is het PersPagina platform zo door te ontwikkelen dat het mogelijk wordt social media releases en newsrooms te maken die volledig aansluiten bij de huisstijl (en websites) van onze klanten.

Vandaag is daar nog een extra mogelijkheid bijgekomen; het zelf kunnen indelen van de modules door middel van een simpele ‘drag & drop’ interface. Zo kun je makkelijk even de Twitterfeed wat omhoog slepen of de juiste plek voor de nieuwsfeiten bepalen.

De komende weken zullen wij nog een aantal andere updates doorvoeren die ten goede komen aan de layout & design mogelijkheden. Verder zullen we aandacht geven aan SEO en distributie.

Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.