Utrecht,
14
december
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Facebook Newsrooms

PersPagina introduceert de Facebook Newsroom. Facebook Newsroom. Hiermee kunnen de laatste releases vanuit een specifieke PersPagina newsroom automatisch op Facebook worden geplaatst.

Voor onze klanten hebben wij vandaag een vroeg kerstcadeau; de Facebook Newsroom. Hiermee kunnen de laatste releases van een specifieke PersPagina newsroom automatisch op Facebook worden geplaatst. Dit voegt nieuwe functionaliteit toe aan de Facebook fanpages en stelt bezoekers in staat het laatste nieuws direct op Facebook te volgen.

Deze ontwikkeling ligt in lijn met de ambities van PersPagina om het platform uit te breiden en verder te integreren met bestaande social networks en andere platformen en services. Facebook is hèt toonaangevende social network en neemt een steeds belangrijkere rol in bij professionele communicatie, hier sluit PersPagina nu nog beter op aan.

Hoe werkt het?

Met behulp van de kleuren die zijn opgegeven voor de algemene PersPagina newsroom wordt ook de Facebook newsroom ingekleurd. Bij iedere release kan een toepasselijke afbeelding worden gekozen, zodat de newsroom niet alleen levendiger overkomt maar ook een beter beeld geeft van de inhoud van de verschillende releases. Onderaan de Facebook newsroom worden ook de contactpersonen getoond zodat men bij vragen direct contact kan opnemen.

Wat kost het?

De Facebook Newsroom functionaliteit is standaard inbegrepen in de Newsroom functionaliteit.

Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.