Amsterdam,
21
juni
2013
|
10:00
Europe/Amsterdam

Geef content extra kracht met quotes

Onze quote module laat de inhoud van uw newsroom spreken.

Een goede social media release kan niet zonder een of twee krachtige, overtuigende citaten van betrouwbare bronnen. Quotes maken uw verhaal aantrekkelijker, ook voor journalisten, omdat ze uw bericht de allure van een nieuwsbericht geven. Door het toevoegen van de profielfoto en titel van de geciteerde (en enkele social buttons indien gewenst), ziet het citaat er persoonlijker en geloofwaardiger uit. En nu dat quotes direct kunnen worden getweet vanuit de release, werken ze als teaser en leiden ze meer lezers terug naar uw newsroom!

We kennen allemaal de kracht van een goede quote. Mede door de groei van social media kanalen zien we elke dag inspirerende en motiverende quotes voorbij komen op Facebook of Twitter. Quotes zijn makkelijk te lezen en te delen, maar ze kunnen ook heel nuttig zijn.

Een goed persbericht kan niet zonder een of twee krachtige, overtuigende citaten van betrouwbare bronnen: ofwel van de CEO van het bedrijf of, misschien zelfs beter, van een tevreden klant. Een paar citaten maken het bericht aantrekkelijker, zoals goed beeld dat kan doen, en kunnen zorgen voor meer traffic. Een goed citaat is beknopt, bestaande uit twee tot vier korte zinnen, en bevat bij voorkeur een mening of interpretatie.

Journalisten zijn ook dol op goede citaten. Een citaat maakt een verhaal niet alleen beter leesbaar, het maakt het ook aantrekkelijker voor journalisten; omdat het oogt als een nieuwsbericht en de belangrijkste aspecten van uw verhaal uitlicht. En wanneer een journalist een of twee goede quotes uit uw bericht kan overnemen voor eigen gebruik, bespaart hem of haar dat de tijd en de moeite van een paar telefoontjes of een e-mail.

 

Miriam van Ommeren, MarCom Manager PersPagina
Een goede quote kan uw bericht aantrekkelijker maken, zoals een foto dat doet, en meer aandacht genereren. Geef uw content dus extra kracht met de juiste woorden.
Miriam van Ommeren, MarCom Manager PersPagina

Wij weten uiteraard ook hoe belangrijk citaten zijn voor uw social media release. Daarom hebben we onlangs een aantal verbeteringen doorgevoerd, waarmee gebruikers hun content nog meer voor zich kunnen laten spreken. De quote module is ideaal om citaten eruit te laten springen, en door het toevoegen van de profielfoto en de titel van de geciteerde (en enkele social buttons indien gewenst) oogt het citaat persoonlijker en geloofwaardiger. Door de hoofdtekst in aparte tekstvakken op te delen, kunt u de citaten in het centrum van het bericht plaatsen, waar ze meer aandacht trekken (zoals wij dat in dit bericht hebben gedaan). En omdat we de module verbeterd hebben, kunnen quotes nu direct vanuit de tekst getweet worden, met de mogelijkheid de tekst iets aan te passen of hashtags toe te voegen. Een getweete quote kan dienen als een echte teaser, die meer lezers naar uw newsroom terugstuurt.

Nu is het tijd om het beste te maken van wat onze technologie te bieden heeft. Geef uw content extra kracht met quotes!

 

Over PressPage

PressPage is dé toonaangevende leverancier van innovatieve content engagementtechnologie voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Onze technologie maakt het voor bedrijven mogelijk gebruik te maken van rijke content om boodschappen op een nieuwe manier te presenteren en te verspreiden op sociale netwerken en optimaal vindbaar te maken voor zoekmachines.

Toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld werken met de newsroom technologie van PressPage. In Nederland is PressPage een partner en preferred supplier van de VPRA (brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus) en het VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie) netwerk. Internationaal is PressPage partner en preferred supplier van de IPRA (international Public Relations Association) en de CIPR (Chartered Institute of Public Relations).

PressPage levert de online newsrooms voor o.a.: HAK, DFDS Seaways, Samsung, UNICEF, Colgate, ANWB, Coolblue, Nokia, Booking.com, Heinz, MTV, Hornbach, Aquafresh, McAfee, het BKR, Eneco, en velen meer.