Amsterdam,
11
april
2014
|
16:06
Europe/Amsterdam

Heartbleed Statement

Deze week is er een groot lek gevonden in SSL, die de naam 'Heartbleed' heeft gekregen.

Ons team heeft op meerdere niveaus gewerkt aan de beveiliging van de data van onze gebruikers. Allereerst hebben wij woensdag direct een update van SSL gedaan zodat de bug verholpen was. Vervolgens heeft ons team nieuwe SSL certificaten gegenereerd en geïnstalleerd om te voorkomen dat in de toekomst data kan worden gedecodeerd met behulp van gelekte SSL keys.

Wanneer uw PressPage wachtwoord hetzelfde is als op vele andere platformen, dan adviseren wij u uw wachtwoord(en) aan te passen. Hoewel wij geen verdachte activiteiten hebben opgemerkt kunt u in dit geval beter het zekere voor het onzekere nemen.

Voor meer informatie kunt u http://heartbleed.com/ bezoeken of contact met ons opnemen.

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.