Utrecht,
02
mei
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe flow en homepage

Vanaf de lancering van PersPagina heeft ons team op gebied van ontwikkeling de focus gelegd op het achterliggende systeem. Meer features, bugfixes en flink wat verbeteringen op gebied van usability. Ook in deze blogpost is er aandacht voor een update van die strekking. Maar dit keer is er juist ook nieuws over het publiekelijke deel van PersPagina, de homepage heeft namelijk een compleet re-design gehad.

Nieuwe flow

Met de laatste grote update hebben wij een duidelijker onderscheid gemaakt tussen de manier waarop zowel newsrooms als releases worden aangemaakt en beheerd.
Deze update maakt de navigatie tussen newsrooms en cases een stuk intuïtiever en geeft ook ruimte voor vertalingen en toekomstige uitbreiding van de functionaliteit op newsroom niveau. De komende tijd zullen wij het gebruik van deze nieuwe ‘flow’ analyseren en waar nodig bijwerken.

Homepage

Sinds de lancering van PersPagina heeft de homepage weinig aandacht gekregen, ons team was vooral bezig met het verbeteren en uitbreiden van het achterliggende systeem. Het was dus hoog tijd voor een flink re-design. Hierbij wilde ons team meer focus leggen op bestaande klanten en cases en ruimte maken voor toekomstige uitbreidingen zoals een zoekfunctie en categorieën. Inmiddels staat het nieuwe design live en hebben wij al vele positieve reacties mogen ontvangen.

De komende weken zullen wij de bovengenoemde punten verder blijven ontwikkelen. Tegelijkertijd zullen wij de internationale versie (PressPage) gaan uitrollen. Daarna zullen op newsroom niveau een aantal belangrijke uitbreidingen worden opgeleverd. Bekijk de roadmap en dit blog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!
 

Over PressPage

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PressPage levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.