Amsterdam,
25
januari
2017
|
10:32
Europe/Amsterdam

Onze to-dolijst voor 2017

We hebben een goed jaar gehad en richten ons nu vol overgave op de volgende stappen voor ons platform en onze hele organisatie. 2017 begint voor ons goed. We zijn niet alleen verhuisd naar onze locatie, maar we hebben daarnaast ook een investering van Capital Mills ontvangen. Sinds onze start in 2010 zijn we flink gegroeid en meer volwassen geworden. Nieuwsgierig welke stappen we al hebben gezet? Bekijk dan onze infographic.

In 2017 kun je natuurlijk nog meer van ons verwachten. Door de investering zullen we ons als bedrijf verder professionaliseren en een versnelling in onze groei maken. Om een idee te geven van wat er allemaal aankomt, hebben we een aantal belangrijke plannen voor dit jaar uitgelicht.

Roadmap

Het PressPage platform is gebouwd op drie pijlers: Creatie, Distributie & Analyse. Ons developmentteam gaat dit jaar hard werken aan de fundamenten van al deze pijlers. Hun werk aan een nieuwe onderliggende structuur en API zal resulteren in een sterker platform, hoger ontwikkelingstempo en nieuwe mogelijkheden voor klanten om met hun data aan de slag te gaan.

Op het niveau van functionaliteiten zullen de veranderingen vooral zichtbaar zijn op het gebied van Distributie, van geavanceerd beheer van socialmediakanalen tot de integratie van ‘wires’ en SMS. Daarnaast wordt ook de e-mail module verder verbeterd, zodat dit traditionele kanaal op de meest effectieve manier gebruikt kan worden.

Een andere belangrijke ontwikkeling dit jaar is de verbetering en het openstellen van onze template editor. Hierdoor kunnen niet alleen third-party front-end developers, maar ook de IT-afdelingen van onze klanten betrokken worden bij de inrichting en styling van de newsrooms. Dit zorgt voor een betere en meer flexibele inzet van resources, waardoor newsrooms sneller ontwikkeld kunnen worden.

Dit zijn maar een paar highlights, maar uiteraard hebben we nog meer in petto. Neem voor meer informatie een kijkje in onze roadmap (voor klanten: rechtsboven in de PressPage Manager).

Customer Success

Na de introductie van onze eerste Customer Success Managers in december 2015, is deze afdeling het afgelopen jaar sterk gegroeid en zijn we erg trots op wat we al bereikt hebben. Dit jaar gaan we Customer Success naar een volgend niveau tillen en gaan we onze klanten nog proactiever helpen in een bredere context. We willen er niet alleen voor zorgen dat onze klanten het meeste uit ons platform halen, maar willen ook helpen bij het optimaliseren van hun gehele workflow.

PR is Key

In april 2016 hebben we de eerste editie van PR is Key georganiseerd. Sprekers uit binnen- en buitenland deelden hun visie en ervaringen op het gebied van crisiscommunicatie. Groepsdiscussies leverden vele tips op over hoe om te gaan met crisissituaties, zowel intern als extern. Het was een bijzonder succesvol event en we kijken erg uit naar de volgende editie. We hebben alvast een datum vastgelegd, zodat jullie deze kunnen noteren in jullie agenda: donderdag 20 april 2017. Binnenkort maken we meer bekend over de locatie, het thema en natuurlijk de sprekers.

Academy

Doordat technologie sneller dan ooit verandert en de werkgebieden van marketing en PR op deze golf meebewegen, is het noodzakelijk voor communicatieprofessionals om up-to-date te blijven. Vanuit dat perspectief werken wij aan een kenniscentrum dat niet alleen op PressPage gericht zal zijn, maar op PR in het algemeen. Het kenniscentrum moet gestaag uitgroeien tot een waardevolle kennisbron voor zowel onszelf als onze klanten.

 

Kortom: we hebben een hoop te doen, maar kijken uit naar de toekomst. Naast het genoemde staat er nog veel meer op onze actielijst, dus we gaan ons best doen om je gedurende het jaar nog een paar keer positief te verrassen!

 

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met vele aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. De technologie stelt bedrijven in staat om rijke content te presenteren en te distribueren om vervolgens direct inzicht in de resultaten te geven. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.