Chicago / Amsterdam,
23
mei
2014
|
15:13
Europe/Amsterdam

PersPagina gaat partnership aan met PR Daily

PersPagina is een samenwerking aangegaan met Ragan Communications, een pionier op het gebied van brand journalism en eigenaar van ’s werelds best bezochte PR blog; PR Daily.

PersPagina is dé toonaangevende leverancier van innovatieve content engagement technologie voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het Nederlandse bedrijf ziet de Verenigde Staten als haar grootste groeimarkt. Voor de marktbewerking is PersPagina een samenwerking aangegaan met Ragan Communications / PR Daily.

Na een testperiode van zes maanden zijn er intussen al een aantal Amerikaanse klanten die gebruikmaken van het PersPagina platform.
Het was al snel duidelijk dat het platform in technisch en functioneel opzicht de concurrentie ruimschoots aan kan. Nu de doelstellingen voor de commerciële testfase zijn behaald, hebben de eerste nieuwe werknemers het PersPagina kantoor in Chicago betrokken.  

Voor het formele bericht verwijzen wij naar de release in de Amerikaanse newsroom.

Bart Verhulst, Co-founder en CEO van PressPage
De cultuurverschillen met Europa, en met name Nederland, in zakelijke processen zijn aanzienlijk. Na een test periode van zes maanden hebben we veel geleerd over hoe wij onze dienst het beste in de VS kunnen vermarkten.
Bart Verhulst, Co-founder en CEO van PressPage
Sébastien Willems, Co-founder en COO van PressPage
De Amerikaanse markt is uiteraard interessant vanuit commercieel oogpunt, maar op gebied van productontwikkeling levert het ook veel nieuwe inzichten op. Daarom zien wij dit ook als een belangrijke stap voor de verdere evolutie van het platform.
Sébastien Willems, Co-founder en COO van PressPage
Over PressPage

PressPage is een toonaangevende leverancier van innovatieve content engagement technologie voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Onze technologie maakt het bedrijven mogelijk gebruik te maken van rijke content om boodschappen op een nieuwe manier te presenteren en te verspreiden op sociale netwerken en optimaal vindbaar te maken voor zoekmachines.

PressPage levert de online newsrooms voor o.a.: HAK, DFDS Seaways, Samsung, UNICEF, Colgate, ANWB, Coolblue, Nokia, Booking.com, Heinz, MTV, Hornbach, Aquafresh, Avero, Centraal Beheer, het BKR, Eneco, en velen meer.