Utrecht,
12
oktober
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

PersPagina is live!

Het heeft er een tijd aan zitten komen en nu is het dan eindelijk gebeurd; PersPagina is voor iedereen te zien!

Dagelijks worden massaal persberichten uitgestuurd om nieuws wereldkundig te maken; deze berichten bestaan al jaren vooral uit platte tekst. Vandaag introduceert PersPagina echter een alternatief persbericht dat relevante media combineert om in één keer een compleet verhaal te vertellen.

Zoals op de website te zien is biedt PersPagina mogelijkheden om bedrijfsnieuws op een nieuwe manier de wereld in te brengen. Er zijn al vele features beschikbaar en er zullen nog velen volgen. Dit communiceren wij onder andere via het platform en dit blog.

Zo bevat een PersPagina bijvoorbeeld relevante afbeeldingen, video's en downloads voor een visuele ondersteuning van het bericht en kan er interactie plaatsvinden met behulp van chat-, poll- en reactiemogelijkheden. Hierdoor kunnen direct aanvullende vragen worden gesteld. Social media betrekken de buitenwereld bij het bericht en zorgen zo voor een levendig geheel. Dit wordt in vaktermen ook wel een ‘social media release’ genoemd.

PersPagina is ontwikkeld aan de hand van feedback van een aantal PR bureaus. Tot eind 2010 zal PersPagina in Bèta fase worden doorontwikkeld zodat feedback van een breder publiek kan worden opgenomen. In deze fase zullen een beperkt aantal bedrijven worden toegelaten zodat het platform gecontroleerd kan groeien.

Verder zal het PersPagina team hier haar mening geven over ontwikkelingen op gebied van social media releases, online PR in het algemeen en onderwerpen die op andere manieren relevant zijn voor PersPagina.

Boilerplate

PressPage is een innovatief PR platform dat gebruik maakt van rijke content en social media om nieuws op een nieuwe manier te presenteren.

De focus van PressPage ligt op het zo makkelijk mogelijk maken van het produceren van volwaardige Newsrooms en Social Media Releases, zodat er snel kan worden ingesprongen op nieuws en de kosten voor een dergelijke productie relatief laag blijven.

PersPagina levert haar platform aan toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld.

Deel deze release

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn

Laatste nieuws