Amsterdam,
21
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

PersPagina lanceert mobiele user interface

Consumenten hebben nu altijd en overal toegang tot de laatste content.

Perspagina lanceerde onlangs zijn nieuwe mobiele user interface (UI) voor de populairste handheld apparaten: iPhone, iPod Touch en Google Android smartphones. De marktleider in content-sharing technologie heeft een compleet nieuwe mobiele UI ontwikkeld die eenvoudiger en sneller toegang biedt tot corporate media.

Consumenten willen altijd en overal toegang tot nieuws en content, ook zonder laptop bij de hand. Dankzij PersPagina's nieuwe mobiele UI hebben zij nu snellere en betere toegang tot corporate media. De nieuwe update garandeert een nieuwe look and feel voor de mobiele presentatie van content.

Stuart Thompson, director UK van PersPagina
We zijn erg blij met de introductie van de nieuwe mobiele gebruikersinterface, waarmee gebruikers content tot zich kunnen nemen zoals zij dat gewend zijn, ook zonder computer of laptop. Na een succesvolle pilot is de nieuwe mobiele UI nu beschikbaar voor al onze klanten.
Stuart Thompson, director UK van PersPagina
Sébastien Willems, Co-founder en COO van PersPagina
Onze klanten en partners blijven de belangrijkste drijfveren achter onze ontwikkelingen; zij motiveren ons tot continue verbetering van onze technologie.
Sébastien Willems, Co-founder en COO van PersPagina

De nieuwe state-of-the-art smartphone interface is PersPagina’s laatste toevoeging aan zijn innovatieve technologie.

Perspagina's mobiele UI voor social newsrooms, virtuele perscentra en online media hubs is beschikbaar voor de meest gebruikte handheld apparaten: iPhones en iPods en Google Android smartphones.

Over PressPage

PressPage is dé toonaangevende leverancier van innovatieve content engagement technologie voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Onze technologie maakt het bedrijven mogelijk gebruik te maken van rijke content om boodschappen op een nieuwe manier te presenteren en te verspreiden op sociale netwerken en optimaal vindbaar te maken voor zoekmachines.

Toonaangevende PR- en communicatiebureaus over de hele wereld werken met de newsroom technologie van PressPage. In Nederland is PressPage een partner en preferred supplier van de VPRA (brancheorganisatie voor public relations en communicatie-adviesbureaus) en het VMC (Vrouwen in Marketing en Communicatie) netwerk. Internationaal is PressPage partner en preferred supplier van de IPRA (international Public Relations Association) en de CIPR (Chartered Institute of Public Relations).

PressPage levert de online newsrooms voor o.a.: HAK, DFDS Seaways, Barclays, Colgate, ANWB, Coolblue, Nokia, Booking.com, Heinz, MTV, Hornbach, Aquafresh, McAfee, het BKR, Eneco, en vele meer.