Amsterdam,
15
september
2015
|
12:03
Europe/Amsterdam

PressPage accepteert Bitcoin

Innovatie stopt niet bij eigen technologie

Vanaf vandaag accepteert PressPage Bitcoin betalingen voor haar producten en diensten. Hiermee worden niet alleen de betalingsmogelijkheden uitgebreid, maar willen wij ook onze steun laten blijken aan de currency en de onderliggende Blockchain technologie.

De laatste jaren heeft ons team de evolutie van Bitcoin (en de Blockchain) op de voet gevolgd. In onze ogen is het één van de meest interessante en veelbelovende ontwikkelingen van dit decennium. Van kosten- en tijdbesparingen tot volledig nieuwe business modellen; deze technologieën kunnen in de nabije toekomst een sterke invloed hebben op onze economie.

Hoewel er vele ups en downs zijn geweest, heeft het Bitcoin ecosysteem grote sprongen voorwaarts gemaakt. Er zijn miljarden dollars geïnvesteerd in startups en bedrijven als BitPay en Coinbase zijn volwassen geworden tot een punt waarop ze door de massa kunnen worden gebruikt. Grote banken hebben niet alleen interesse getoond maar zijn ook daadwerkelijk aan het investeren in Bitcoin/Blockchain technologie.

Zie onderstaande afbeeldingen voor meer inzicht in de adoptie en groei van Bitcoin.

Steun het ecosysteem

Bedrijven als Amazon, Expedia, Microsoft en vele anderen zijn gestart met het accepteren van Bitcoin. Uiteraard was dit prachtig nieuws, echter steunen deze bedrijven Bitcoin niet volledig. Doordat zij alle ontvangen Bitcoins direct converteren naar dollars/euro's vermijden zij risico en geven daarmee geen steun aan het ecosysteem. PressPage wil hierin het goede voorbeeld geven door slechts 50% te converteren en de resterende Bitcoins uit te geven bij leveranciers. 

Sébastien Willlems, Co-founder and COO at PressPage
Om Bitcoin fundamenteel te steunen zullen wij slechts 50% converteren en de rest aanhouden of uitgeven bij leveranciers die Bitcoin accepteren.
Sébastien Willlems, Co-founder and COO at PressPage

Korting voor Bitcoin klanten

Als extra blijk van onze steun krijgen bedrijven die ons in Bitcoin betalen 10% korting op onze producten en diensten. Wij zien dit als een beloning voor degenen die vooruitstrevend zijn en het ecosysteem nu al steunen. Daarnaast hopen wij dat het een kleine stimulans is voor onze (toekomstige) klanten om eens serieus naar Bitcoin te kijken. 


Mocht u nog vragen hebben over PressPage en Bitcoin, neem dan contact op met Sébastien Willems (zie contactgegevens).

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.