Amsterdam,
28
oktober
2016
|
11:13
Europe/Amsterdam

PressPage barst uit haar voegen

In oktober zijn drie nieuwe teamleden verwelkomd en er wordt gezocht naar nog meer talent. Om de algehele sterke groei te faciliteren zal na de jaarwisseling een groter pand worden betrokken en zijn gesprekken met investeerders in een vergevorderd stadium.

Met een forse toename van het aantal klanten wereldwijd en de continue ontwikkeling van ons platform, hebben we een vooraanstaande positie verworven in de (online) PR-industrie. Om te garanderen dat we onze klanten de beste service kunnen blijven bieden én tegelijk de internationale bekendheid van ons platform kunnen vergroten, is het PressPage-team in oktober uitgebreid met twee Customer Success Managers en een Marketing Manager.

Customer Success

Dankzij onze Customer Success Managers weten onze klanten hoe ze het meeste uit ons platform kunnen halen. Het Customer Success Team denkt proactief mee met klanten door onder andere het geven van persoonlijke tips & tricks en bruikbare inzichten. Het team is de afgelopen maand uitgebreid met Robin Kleine (27) en Dide Nijhoff (26). Door middel van het interne opleidingstraject worden Robin en Dide momenteel in rap tempo up to speed gebracht.

Marketing

Verder is deze maand Christa Hemelaar aangesteld als Marketing Manager. Samen met Sébastien Willems (CEO) en het salesteam richt zij zich op de internationale versterking van ons merk. Christa heeft hiervoor gewerkt als online marketeer en als marketing project manager. Haar ervaring en expertise op het gebied van marketing automation en contentmarketing helpt PressPage om bij een nóg groter publiek bekend en geliefd te worden.

Werken bij PressPage

Met de komst van Robin, Dide en Christa zijn we inmiddels alweer met zijn dertigen bij PressPage. De vorige stap naar een groter kantoor is nog maar twee jaar geleden, maar in januari staat de volgende verhuizing alweer voor de deur. We zijn nog lang niet klaar met groeien: kijk snel op onze careerspagina om te zien naar wie we momenteel op zoek zijn!

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.