Amsterdam,
04
december
2015
|
22:46
Europe/Amsterdam

PressPage integreert externe beeldbank

Dienst nu officieel uit Beta-fase

Gebruikers van PressPage kunnen via de geïntegreerde beeldbank van BigStock direct beeldmateriaal toevoegen aan publicaties. De eerste drie beelden per maand zijn gratis.

Bij PressPage geloven we sterk in de toegevoegde waarde van beeldmateriaal in online newsrooms. En we zijn niet alleen: 77 procent van journalisten is eerder geneigd om een persbericht op te pakken als ze toegang hebben tot relevant beeldmateriaal. Gebruikers van PressPage hebben echter niet altijd de beschikking over bruikbare beelden in hoge resolutie. Daar hebben wij nu een oplossing voor gevonden.

De Media Manager in PressPage heeft nu een geïntegreerde beeldbank, waarin gebruikers kunnen zoeken tussen de ruim 28 miljoen beelden van BigStock. De beelden kunnen direct in de eigen mediabibliotheek worden geplaatst en aan publicaties worden toegevoegd.

Sébastien Willems, Co-founder and COO of PressPage
In de weken na de introductie van de Beta versie kregen we al snel van meerdere klanten goede feedback waaruit bleek dat deze toevoeging hun workflow verbeterd heeft en berichten nu minder snel blijven hangen door gebrek aan visueel materiaal. Het is een klein maar goed voorbeeld van hoe ons team werkt aan het optimaliseren van de processen en productiviteit van onze klanten.
Sébastien Willems, Co-founder and COO of PressPage
Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.