Amsterdam,
25
oktober
2017
|
12:15
Europe/Amsterdam

5 redenen om bij PressPage te werken

Innovatief, energiek, waarom werk je hier eigenlijk niet?

We kunnen natuurlijk claimen dat het geweldig is om bij ons te werken en dat je bij ons je droombaan kunt vinden, maar dat is niet onze stijl. Wel hebben we op een rijtje gezet waar wij trots op zijn en waarom wij het leuk vinden om hier te werken. Wie weet kom jij wel tot dezelfde conclusie! Bekijk ook de openstaande vacatures onderaan het artikel.

Innovatief product en service

We werken hard aan een toonaangevend SaaS PR-platform met vele aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Ons product bepaalt de norm als het gaat om gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit en we ontwikkelen het platform continu om te zorgen dat we de verwachtingen van onze klanten blijven overstijgen.. Trouwens, onze klanten zijn onze voornaamste focus. Met ons proactieve Customer Success team dat samenwerkt met onze klanten om de beste resultaten met PR te behalen, ons Development team dat continu het platform doorontwikkelt en ons Sales team dat adviserend werkt, kun je duidelijk zien dat PressPage zich extreem richt op de klant. En waarom ook niet?

Sterke merken

Elke dag mogen we met de meest fantastische merken en PR-professionals werken en wij zijn trots hen te mogen ondersteunen. We werken met topmerken in de luchtvaart, autobranche, onderwijs, gezondheidszorg, luxe goederen, overheid, bouwbedrijven en meer. Neem een kijkje in de mooie newsrooms die we voor onze klanten hebben gemaakt door ons overzicht van klanten te bekijken, met onder andere KLM, EPSON, Porsche en Booking.com. We leren onze klanten goed kennen tijdens het onboardingproces en hebben dan ook sterke relaties met hen. Hierdoor ontstaat een basis voor een sterke en fijne samenwerking voor de lange termijn.

Ambitie en enthousiasme op de werkvloer

Ons gemotiveerde team met een gemiddelde leeftijd van 30 zorgt voor een ambitieuze, dynamische sfeer. We werken hard om PressPage te verbeteren en ontwikkelen. Door van een start-up nu door te groeien naar een scale-up is een zelfstartende en ambitieuze mindset belangrijk om het tempo bij te houden. Ons team bestaat uit geweldige enthousiaste mensen, die het werk gedaan krijgen. We houden ook van lol hebben, grappen maken, pingpongwedstrijden en wekelijkse borrels op vrijdag. Want werken in een kantoor is zo leuk als dat je het zelf maakt!

Internationaal team

Luister naar de ontzettend succesvolle ondernemer Marcus Lemonis: “je moet de mensen, het proces en het product op orde hebben.” Om een onderneming succesvol te laten zijn, is het belangrijkste element de mensen. We hebben hier in Amsterdam en op ons kantoor in Chicago hele fijne mensen werken met verschillende nationaliteiten. Geweldige specialisten en fantastische allrounders, georganiseerde collega’s en flexibele teamleden. We proberen de kwaliteiten van alle collega’s zo goed als mogelijk tot hun recht te laten komen. We hebben extraverte collega’s die leven in de brouwerij brengen en introverte mensen die een onverwachte grap vertellen. Onze teamuitjes zijn de beste, en dat komt voornamelijk door de mensen die hier werken.

Veel mogelijkheden om te groeien

Groeien van een start-up naar een scale-up geeft vele mogelijkheden om binnen het bedrijf te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen je rol. Er is altijd ruimte om interne processen te verbeteren, projecten op te pakken of verantwoordelijkheden op je te nemen. Met een jong en gedreven team als dat van ons is groeien onvermijdelijk. We zijn continu bezig met leren en ontwikkelen om te zorgen dat we de beste service verlenen aan onze klanten. We dagen onszelf en elkaar uit om te ontwikkelen en leren. Op deze manier blijven voorop lopen terwijl we ook flexibel zijn.

Ben je benieuwd of je in ons team zou passen? Bekijk dan snel een van de onderstaande vacatures:

Je kunt alle openstaande vacatures vinden op onze career page. Als je meer wil weten over PressPage, leer ons team kennen door de People of PressPage interviews te lezen.

 

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.