Amsterdam,
04
juli
2017
|
10:44
Europe/Amsterdam

Development Report Q2 2017

UI/UX updates voor alle content modules

Het tweede kwartaal van 2017 draaide vooral om de ontwikkeling van verschillende nieuwe API’s en tools, waar we op een later moment verder op zullen ingaan. Gelukkig hebben we ook een aantal upgrades geïmplementeerd waar we nu graag over vertellen!

Content modules

Alle content modules krijgen dit jaar een UI/UX update, die we nu geleidelijk aan implementeren per module. De teller staat inmiddels op 10 modules. Deze geüpdatete en de toekomstige modules hebben nu de volgende vereisten:

  • Verbetering van de workflow
  • Mogelijkheid om modules te dupliceren
  • Aanpasbare titels
  • Mogelijkheid om modules te verbergen

Verbeterde indexering en zoekresultaten

Andere recent voltooide updates hebben te maken met de manier waarop interne zoekopdrachten worden verwerkt en hoe newsrooms worden geïndexeerd door zoekmachines.

  • Custom of specifiek getagde releases kunnen nu worden uitgesloten van zoekresultaten in de Newsroom
  • Sitemaps zijn nu meertalig voor betere indexering in externe zoekmachines

Andere nieuwe ontwikkelingen

We hebben ook de talen Servisch, Slowaaks en Sloveens aan het platform toegevoegd. PressPage Mail is uitgerust met afzender management, waardoor gebruikers nu meerdere verzendadressen (het “Van”-veld) kunnen aanmaken, bewerken en verwijderen. Er is nu ook een aparte sectie voor de Meta modules, met modules beschikbaar voor Algemeen, Twitter en Facebook metadata. En tot slot: Een custom tag kan nu op het hoofdniveau van een categorie toegepast worden in de Categorie Manager, zodat de flexibiliteit van meertalige media bibliotheken verbeterd wordt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Check de roadmap in de PressPage Manager (rechtsboven in het algemene menu) en zie welke functionaliteiten eraan komen!

 

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.