Amsterdam,
03
november
2015
|
16:52
Europe/Amsterdam

Junior accountmanager bestaande relaties gezocht!

Voor ons nieuwe team accountmanagement zijn we op zoek naar jou. Herken jij jezelf in onderstaand profiel solliciteer dan nu! 

PressPage is dé toonaangevende leverancier van innovatieve PR-software technologie voor het opzetten van compleet geintegreerde social media newsrooms, online perscentra en media hubs. Onze technologie maakt het organisaties mogelijk gebruik te maken van rijke content om hun nieuws op een nieuwe manier te presenteren, te verspreiden op sociale netwerken en optimaal vindbaar te maken voor zoekmachines.

Wij zijn oneindig ambitieus en gedreven, en we verwachten van jou niets minder. Als deel van het account management team heb je een bijzonder verantwoordelijke rol als echte spin in het web. Je fungeert als de de schakel tussen ons sales team, het development team en onze bestaande klanten. Door je kennis van onze technologie en je oprechte aandacht voor de klant ben jij in staat om relaties met onze klanten op te bouwen en te onderhouden. Jij weet dan ook als geen ander wat er bij hen speelt en wat zij nodig hebben om tevreden klanten te blijven!

Samen met een jong startend team denk je actief mee hoe organisatiedoelstellingen te realiseren en meer uit onze bestaande klantrelaties te halen. Je bent commercieel gedreven, ziet kansen en speelt upsell mogelijkheden door naar het sales team.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je beheert meerdere van onze klanten, varierend van non profit organisaties tot grote, internationaal opererende multinationals 

 • Je onderhoudt contact met zowel de sales als de development afdeling en weet precies wat wel en niet kan in het opzetten en implementeren van een newsroom of media centre bij onze klanten.

 • Je bent volledig in de lead vanaf het moment dat nieuwe klanten aan boord komen en je zorgt voor een optimaal gestroomlijnd implementatieproces.

 • Je traint gebruikers van onze tool en weet daarna precies hoe je deze klanten het beste kan ondersteunen en wanneer zij hulp nodig hebben.

 • Jij zorgt voor de perfecte afhandeling van klantvragen, zowel telefonisch als via de mail en een speciaal daarvoor ingericht ticket systeem.

 • Doordat jij als geen ander weet hoe ons platform werkt, adviseer je klanten over hoe zij PressPage het beste in kunnen zetten om meer rendement te halen uit hun newsroom.

 • Je waarborgt de klanttevredenheid en ziet kansen bij klanten om upsell te realiseren.

 • Om onze klanten happy te houden werk jij ook aan projectmatige zaken op het gebied van marketing en klanten events. 

Jouw profiel:

 • Je bent hoogopgeleid (hbo+).

 • Natuurlijk ben je proactief, communicatief, zelfstandig, gretig, energiek en gedreven.

 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke account management functie, waarin je verantwoordelijk was voor relatiebeheer en het uitbreiden van bestaande contracten. 

 • Je weet alles van contentmarketing, social media, online PR en mediatrends.

 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal vloeiend. 

 • Je ziet kansen en bent leergierig. 

Wij bieden:

Wij zijn een snelgroeiende, dynamische organisatie met een enorme toewijding aan onze klanten. Er wordt hier hard gewerkt, maar we proberen onszelf vooral niet te serieus te nemen. Bij PressPage vind je een gemotiveerde en motiverende werkomgeving, een sterk wij-gevoel, een plek waar jij de kans krijgt om carrière te maken en te werken met de beste technologie en eersteklas collega’s.

Geïnteresseerd?

Is deze functie op jouw lijf geschreven stuur dan je cv en motivatie voor 1 december naar Nicole Donker.

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.