Amsterdam,
02
maart
2017
|
14:29
Europe/Amsterdam

PR is Key 2017

Real-time PR

Vorig jaar vond de eerste editie van PR is Key plaats. Sprekers uit binnen- en buitenland deelden hun visie en ervaringen op het gebied van crisiscommunicatie. Het was een bijzonder succesvol event, en we zijn erg blij dat we je nu kunnen uitnodigen voor de tweede editie!

Technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit en hebben een enorme impact op PR en marketing. Voor communicatieprofessionals is het essentieel om bij te blijven. Bij PressPage kijken we constant naar de nieuwste ontwikkelingen en trends in de PR-industrie. We zien en spreken steeds meer PR-professionals die niet tevreden zijn met de impact van hun real-time PR efforts, en op zoek zijn naar manieren voor verbetering.

Real-time PR gaat niet alleen over het monitoren van online en offline media, maar vraagt ook om actieve betrokkenheid van de hele organisatie. De juiste mindset en tools stellen je in staat om jouw PR naar een significant hoger niveau te tillen.

Wil je meer weten over hoe je effectief aan de slag kunt gaan met real-time PR, kom dan naar PR is Key 2017! Op donderdag 20 april zullen verschillende experts hun kennis en ervaring met je delen, zodat jij geïnspireerd thuis komt met ideeën en concrete plannen.

Bezoek www.priskey.com voor meer informatie over het onderwerp, de sprekers en het event zelf. Registreer nu om jouw ticket veilig te stellen.

We hopen je te zien bij PR is Key 2017!

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.