Amsterdam,
19
november
2015
|
14:45
Europe/Amsterdam

PressPage zoekt account managers new business!

- Doorlopende vacature -

PressPage is dé toonaangevende leverancier van innovatieve PR-software technologie voor het opzetten van compleet geintegreerde social media newsrooms, online perscentra en media hubs. Onze technologie maakt het organisaties mogelijk gebruik te maken van rijke content om boodschappen op een nieuwe manier te presenteren en te verspreiden op sociale netwerken en optimaal vindbaar te maken voor zoekmachines.

PressPage zoekt talentvolle, ervaren, hoogopgeleide, meertalige, proactieve, opvallende, energieke, innemende, gedreven én bedreven Sales talenten.

Wij weten dit, jij weet dit, en onze klanten als bijvoorbeeld Velux, KLM, Specsavers, NS, Michelin, CBRE, Vodafone en Universiteit Utrecht weten dit, maar er zijn nog genoeg bedrijven in de wereld die de voordelen van PressPage nog moeten ontdekken. Daarom zoeken we iemand om ons Europese salesteam te versterken en ons klantenbestand in landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk uit te breiden. De groei die we nu al doormaken bewijst dat onze technologie geen gelijke kent, dus het verkopen ervan zou voor jou a walk in the park moeten zijn.

De baan

Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste product hebben en zijn dan ook op zoek naar de beste verkoper. Ons team is oneindig ambitieus en gedreven, en we verwachten van jou niets minder. Je krijgt bijzonder grote verantwoordelijkheden: voornamelijk het realiseren van nieuwe sales, het verhogen van onze inkomsten en het managen van de accounts. Je werkt nauw samen met de Managing Director en je internationale salescollega’s om de business op alle mogelijke manieren te laten groeien.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig en zelfverzekerd de telefoon oppakken om (demo-)afspraken te maken met grote multinationals.
 • Precies weten wie de prospects zijn en hoe je ze gaat overtuigen.
 • Afgesproken targets halen, het liefst natuurlijk overtreffen.
 • Bestaande klanten zijn je beste vrienden, en jij weet hun contracten niet alleen te verlengen, maar ook uit te breiden.

Jouw profiel:

 • Je bent hoogopgeleid (hbo+)
 • Natuurlijk ben je proactief, communicatief, zelfstandig, gretig, energiek en gedreven
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met BtoB sales en en wil behaalde resultaten graag bespreken
 • Je weet alles van contentmarketing, social media, online PR en mediatrends
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal perfect, een andere taal is een pre

 

Wij bieden:

Wij zijn een snelgroeiende, dynamische organisatie met een enorme toewijding aan onze klanten. Er wordt hier hard gewerkt, maar we proberen onszelf vooral niet te serieus te nemen. Bij PressPage vind je een gemotiveerde en motiverende werkomgeving, een sterk wij-gevoel, een plek waar jij de kans krijgt om carrière te maken en te werken met de beste technologie en eersteklas collega’s. De beloning, niet onbelangrijk, is concurrerend en blijft alleen maar stijgen naarmate jij meer business binnenhaalt.

 • De kans om de meest innovatieve newsroomtechnologie te vertegenwoordigen.
 • Een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met daarbij een MacBook Air, een iPhone en een onbegrensd commissiemodel.
 • Regelmatige reizen binnen Europa.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent en vindt dat je geschikt bent voor deze positie, dan horen we natuurlijk graag van je. Stuur je cv en motivatie naar Roel Cozijnsen. Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over de vacature.

Over PressPage

PressPage ontwikkelt een toonaangevend SaaS PR-platform met aanvullende services voor het opzetten van social media newsrooms, virtuele perscentra en media hubs. Het stelt bedrijven in staat om rijke content op een slimme manier te presenteren en te verspreiden, en geeft vervolgens direct inzicht in de resultaten. Zo helpt PressPage PR-professionals hun dagelijkse werk effectiever en efficiënter uit te voeren.